uri ilgi

Stories I would like to share

appudaaa..

on August 22, 2007

hari nih hari sakit segala… sakit kepala.. sakit badan.. sakit segala….mata dh berpinar2 tgk bulk shared drive security matrixes… :O….. sampai dh tk cukup2 kaler yang boleh ku gunakan utk menanda path2 yang telah ku settlekan.. peninnnn….tobat tammo wat philipines shared drive security matrices dah.. leh sakit kepala sampai balik rumah…

so hari nih balik keje aku gi petaling steet sbb adik aku sebok nk ke sana ngan sepupu aku… so bila dh ke area situ.. ape lagik aa kan.. beli cd :p.. dlm tade2 duit.. bila dh pusing2 kotaraya tuh… habis gak 100 lebey aku beli 2 box set.. 1 beli snow queenn ( akhirnye…) tak larat nk tgk kat youtube..1 ep pecah 9 :P… maka aku beli lah jugak citer snow wueen tuh walaupun aku tahu endingnye sedey :p… Then aku beli 1 drama lawak “foxy lady” tato aa best ke idak… tp nampak cam okay…

beriya2 dak kat kedai tuh promote stairway to heaven kat aku…. (RM30 ke RM40 tah tadi) lupa plak… tp kire mmg way way much cheaper than the price before… but since aku ade sikit anti sama choi ji won ( ntah btol tah tak nama dia😛.. ala pompuan winter sonata tuh).. aku mmg anti sket citer2 dia berlakon.. cam halaa.. streotype nangis2…. so i’ll pass even thiugh murah😛.. kalo aku dh terinigin sangat nk nonton nnt aku pinjam akwan je.,. tkpon tgk online je,…. kalo betol2 worth it ngan harga rm30 baru aku beli ( AHAHAHAH)…

tgh2 menaip nih tunggu gak ym aku nk on.. fail to connect plak.. msn pon sama… sigh….. ( cam soh aku tido awal je…) nk nonton citer baru, adik aku balik dr kemaman nk nonton citer couple or trouble plak :P…. so cam tape aa.. esok je aa aku nonton…

nk citer pasal gua tempurung :D… tp tade gambo…. sigh.. overall okaylah the trip… very enjoyable… and very very very dark too :P… ahahah and of course wet :P… memula masa dlm bas masa pakcik tour guide tuh cakap ade slide laa…. ade lubang dalam aa… cuak aku…….yer lah kan.. mana nk tahu tak muat nk masuk lubang tuh nnt… tak ke memalukan :”> :p… but it turns out okay.. :D… much much easier than Irau mountain lah of course… but too bad i didn’t bring camera..sbb takut basah… so hopingthat someone who brought the camera can pass us the pix later ;)……

after tempurung cave, kiterang ke kelly’s castle… erm… how should I say… it’s a bit frustrating though… seriously nuthing much to see there….i mean…it’s not that I don’t appreciate history but seriously the castle is so nothing….. but anyway.. at least when people ask, i get to tell people that i’ve been there😛.. ahahhaah..

okaylah.. since my Ym pon tammo online nih.. I think i’ll go to bed early.. esok kene Ot lagik… sigh… skang nih aku dh jadi workaholic kembali….

 eh saje nk upload one of the pix kat mount irau… sbb gambo tempurung tade😛.. so irau pon irau lah😛

irau-trip-2-126.jpgirau-trip-2-126.jpg

okay… connection sangat slow… maka sampai sini sahaja…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: