uri ilgi

Stories I would like to share

waa.. neomu pigonhae!!! ( so tired)

on October 20, 2007

howaah… baru habis room rearranging work :O.. since 2 hari lepas… actually tak habis susun betol lagik.. but basically all the rubish thrown out.. esok nk sort out barang2 yang perlu di filter aahaha… ( problem with me is i tend to keep stuff..kononnye sayang nk buang… sentimental value aa kononnye :P)so esok i have to do laundry.. ( washing all those clothes yang dh berhabuk)… and some sorting need to be done :P…. apart from that.. my life is as boring and as pokai as alwaysπŸ˜›.

I think i mmg tade nasib with cars… for my one particular car,Β  have spent more than 1k on tyres and rims only :O… boleh ke? smlm the rim bengkok again… :((..tak ingat plak if i langgar any lubang somewhere these past few days.. but the day before yesterday i did have a very LOUD brake… .. cosΒ 1 stupid bugger suddenly tried to come in at my lane… F*@#..!!.. sbb mamat bodoh tuh,…. aku sudah brake dengan sangat hebat.,…. seb baik tak langgar divider tepi tuh.. dh lah kat right lane…. huhuh.. tensen.. after the incident. i checked my tyres.. it was quite fine.. i suppose… mind you all those tyres were brand new…..then suddenly yesterday my mum said the tyres punctured… howaaaaaaaaaahhhhh.. ingatkan pancit sbb langgar aku ke… my dad bawak keter gi kedai.. and later found the tyres at the left side of the car were “bruised” .. yeah… lebamm…. that was the term they use.. aku pon tak sure canner rupanye lebam tayar tu sbb aku tak tgk pon… yang pasti aku cam sakit jiwa… sbb rim pon bengkok hebat.. ( itu kata bapak ku lah kan..) sbb aku tak tgk pon…..aku tensen sbb aku cakap aku dh atde duit nk wat keter tuh.. so aku cakap tammo buat :p.. so last2 mak aku yang kuar duit.. sian.. tp mmg aku dh pokai dan mmg aku peras sangat ngan keter tuh.. howaaaahh…. ( nk jual kete leh?.. nk jalan kaki je lepas nih..)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: