uri ilgi

Stories I would like to share

Jalan2 balik kerja :p

on July 3, 2008


Masuk hari nih dh 3 hari jalan kaki dr office ke LRT bukit Jalil. (Kenapa? silalah rujuk entry2 terdahulu)๐Ÿ˜›

Senin – KIra2 jam 7 mlm..

Okaylah memandangkan ala2 dh lama tak jalan kan.. eheheh.. so Hari Isnin sudah wat timing.. tengok bape lama masa perjalanan dr opis ke lrt station..lebey kurang 20 menet … So jenjalan lah sambil memasang handphone sekuat mungkin….. tapi.. bunyi keter kiri kanan lagik kuat daaa… so sudah angkat phone kat2 tinger sbb handsfree ku udah rosak eeheheh๐Ÿ˜›..

so sesambil jenjalan.. sesambil tangkap gambo.. kata ala2 nk menggembirakan hati ye dak?


tade kerja kan aku? ehehe(gambo depan stadium)… ade funfair… (kalu ade keter.. best nih nyinggah ngan kengkawan.. wuwuwu

Kereta yang bercampur2 warnanye๐Ÿ˜›

1st day, sampai stesen still terang lagik..Sampai stesen.. dok lah menunggu train.. Tengah dok duduk2, ade lak mamat mana tah tego..Agak tidak berapa nk mesra bila nk melayan stranger nih.. so sudah jawab ngan nak tak nak…don’t want to be rude, so jawab lah jugak sket2..peh tuh bila dh tanya nama sumer.. woo.. i was reluctant to proceed.. masalahnye manusia sorang nih sangatlah tak mengambil klue yang aku malas nk layan.. maka sudah bawak kluar buku dan buat pekak… then bulih lagik nk tanya.. warghh.. stress…. bila tren sampai, sudah cepat2 bangun dan menjauhkan diri…

Selasa – Kira2 jam 7 mlm jugak.. tp lewat sket hari nih.

Since hari ni kuar lambat sket, so journey hari ni agak suram..

Seb baik hari ni tade org saiko.. stress kalu idak..

Rabu- Hari ni lah ehehe (time lebey kurang sama daa :P)

Since skang nih mmg kene berjalan ke lrt stesen(sbb malas nk tunggu bas lambat sangat), so tepat je kol 7 cecepat lah blah.. hari ini plan nk gi carik kasut getah jap๐Ÿ˜›.. punyalah tanya2 sape2 yang tahu… then lastly ade lah seseorang yang membantu.. tapikan org nih seriusnye bila sms.. wuwuwuwu.. takut je nk kaco dia lenkali… (you know who you are..๐Ÿ˜›..) ampun…peh nih akan mengurangkan tahap kekerapan mengacau anda yer..

anyway, sudah jumpa itu kasut eheheh.. then bila try kasut, baru lah tersedar yang ku dah lama tak pakai kasut lepas dr insiden GBH… sebab tetiba terasa sakit plak ibu jariku…

Balik sudah belek2, wwooo.. rupa2nya, dedua kuku ibu jari ku jugak dah nk tercabut..patutlah ibu jari kiri dr biru dh tak berkaler semular, rupanya dh separuh tercabut… .. ibu jari kaki kanan, masih biru, tp kalo bersungguh2 tarik memang akan ercabut gak.. errkkkk… jangan lah tercabut sebelum ku pergi peninjau wiken nih… kalu mahu cabut, cabutlah lepas wiken plisss… (kuku kaki bakal kehilangan 2 lagik.. (total sudah mencecah 3 jari tade kuku nih..seumur hidup ku.. ini pertama kali)๐Ÿ˜›

tapelah.. enough of kuku story๐Ÿ˜›.. kalu mahu lagik keji, patut upload je gambo.. tp maleh aa..

okeh.. mahu tido.. esok kijer.. kene bangun pagi sebab menumpang abahku ke keje..

(nasib org menumpang :P)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: