uri ilgi

Stories I would like to share

Hobnobs and Milo :p

on September 3, 2008

ouh…hari kerja jam 11-7.. elok pulak bulan puasa kerja ade banyak.. kalo ikutkan kerja yang tak siap tuh.. patutnya kol 7 tuh lom leh pulang lagik … tappiiiiiiiiiiii.. tak rela ok nk pulang kol 9 .... maka sebelum boss ku muncul, cecepat ku amik beg dan lari… memula pk2 mahu maghrib kat surau opis dulu..then baru pulang.. tp cam pk2, sementara nk tunggu tuh, dh separuh perjalanan balik rumah ehehhe,… so ku balik…

sebelum balik (flash back kejap), dlm kol 5.30, pegilah wat lawatan sambil belajar kat fud court bawah opis.. kononnye ade bazaar.. skali turun, hmmpph.. ade lah org jual2.. tp tak banyak sangat…..memula pk mo carik kueh utk alas perut buka puasa.. last2 kensel, sbb tade yang menarik di hati….sempat gak terdetik dlm hati… bape lah agaknye derang bayar sewa nk bukak gerai nih…kesian plak kalo tak balik modal sbb org tak ramai mana rasanya… hmmmm…

oklah.. memandangkan ku nk berbuka dlm keter, b4 balik g lah beli air tin milo kat opis, then bukak tin biskut amik “hobnobs” bape keping simpan dlm tisu masuk dlm beg ahhahaah… (note to self, kene beli kurma letak kat opis)….

and true enough, seb lah baik ku decide utk drive and buka dlm keter, masa masuk waktu nk buka, ku dh sampai kat area hospital universiti, about abother 15 minutes drive to home.. so sudah nyum nyum hobnobs..(ouh to those who are wondering what is hobnobs.. hobnobs adalah biskut oat from mctvities.. ehehehhehe)… sambil nyum nyum dlm keter, sambil pk gak.. alhamdulillah, at least ade gak mende nk alas perut… ade org makan mende yang sama bukan utk alas perut, tp juadah buka puasa.. alhamdulillah.. aku masih ade mende utk makan

sampai2 rumah, maghrib dulu, then baru makan eheheh..

p/s : ok je bukak puasa dlm keter.. tade lah sob sob sangat eheheh..(nk sedapkan hati sbb minggu depan dan dua minggu lagik ku kerja kol 11-7.. uhuk uhuk)..

oklah.. mahu tidor.. esok kerja jam 8 pagi… hohohoyeahh :D……esok bakal ot utk kaver balik mende yg ku tinggalkan tadi.. howaaa…

p/s lagik :. sape yang terbaca ini entry dan rasa cam tah hape2 sebab baca… note… tu lah sape soh baca eheheh.. ni mmg ku suka suki je mo merapu.. ahaksss…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: