uri ilgi

Stories I would like to share

What’s up??

on December 17, 2008

Annyeonghaseyo!!.. Salam kepada semua… wahaa… rasa macam dh sangat lama tak apdet blog…kenapa??? Entah… malas mengatasi segala2nya…online hari2… tp tade hati mahu apdet blog…

What’s up? Hmm honestly, nothing out of the ordinary yang happen lately..pegi keje.. balik keje… online bukak facebook.. bukak ogkl mlist…. Bukak ym… klik nama2 berkenaan… wat luahan hati skali skala :p.. urghh…. Bosan je bunyi nye kan… need to be back on the feet…baru2.. (mmg baru2 ni..) certain someone from the past suddenly appear.. urghhh.. macam tempat luka lama sudah kene toreh semula… isk isk…those who knows the story might understand me… to that person (if you happen to read this), yes true memories will always be memories… memories too taught us to grow… but there are some memories you can’t simply erase with the word of appology.. :(…..

enough said on heart issue…we talk about brain issue plak….Nk sambung amik intermediate Korean Language National Exam…. Tapiiiiii.. tade cekgu lagik…. Huhuhuh.. L…. Wat survey kat  uitm few months back, katanya lecturer ade.. tp student tadek.. Tanya UM, katanya tak open class to public.. howaa… camner nk amik exam nih?? …I need to do something that means something..(erk.. back to emotion issue??)  howaa.. rasa macam lost plak…some frens may be focusing on family.. marriage and so on…tak kurang jugak yang dah bertambah bilangan ahli keluarga… dari seorang dh jadi 2 org.. then jadi bertiga.. kendian berempat…. ouh ouh… lost lagik..macam cik yanie cakap… rasa macam ketinggalan bullet train…..hermmm.. tapelah kalo udah kene tinggal train… nanti naik flight je terus… huhuhuh… ade yang mo teman naik flight?? (errkk….serabut nye kepala.. sudah cakap pasal flight pulak dah…)…

Focusing on chasing the dreams plak…..i want to retire young retire rich….keep telling myself that I am working on it… tapi bila org ajak work towards the dream.. manyak plak alasannya..kerja lah.. balik lambat lah….sorrylah tawaf, tosh and the team… my sorting of priority masih berkecamuk… but nevertheless the dream is there… finding the courage plak… howaaa….

“WHEN YOUR DREAM IS BIG ENOUGH.. IMPOSSIBLE IS NOTHING!!”.. pray hard.. believe in yourself J….

Aside from personal dilemma, been watching some of movies in and out of cinema :p… rasa mmg dh sangat lama tak buat movie review yerk… herm.. let me make it brief…

Twilight

B4 tengok this movie, I heard so much rave on it.. some of my frens watched it for more than 2 times… (best sangat ke?) so out of curiosity, ku pon pergi lah menonton ngan adik ku minggu lepas (gals night out)

Verdict : ok ok je…not much action…love scene pon tade aa banyak sangat sweet apung2 :p..character wise, Edward Cullen is interesting.. gotta admit… all the girls around the world has been ga ga over robert pattinson.. errm.. for me.. ermm bley tahan.. tp ku tade aa ga ga sangat macam kawan2 ku yang katanya udah macam kembali ke umur 17 tahun eheheheh… but I think I will probably enjoy the book better than the movies.. cos movies tend to be less detail..been eyeing the book since early of the year….but since i still have too many books to read, so i’ll skip it first…………….back to verdict… overall comment, silalah menonton citer ni sendiri kalau nk tahu ehhehe :p…

===== ========= ========= ========

BOLT 3D

Nama pon 3D, so itu sudah add few marks eheheh…Even though tade banyak scene2 yang nk enhance the 3D effects, but still the 3D does make the movie more interesting.. seronok tengok bila rumput2 hijau macam muncul depan mata ehhehe (jakun macam kanak2 semula).. Storyline?? Oklah.. citer katun.. I have always enjoyed animation movies..bleh relax2 kepala..

Verdict : Nice movie to watch with kids and the whole family..if you are an adult but enjoy animation too, then you should watch too.tak rugi bayar harga tiket lebey sket sbb nk tgk 3D eheheh😛

===== ========= ========= ========

High school Musical 3

High school musical? Erm.. never really liked HSM1 and 2.. HSM1 was okay okay.. but nothing much.. HSM 2 was bleeuughh… so when my friends suddenly ajak tgk HSM3, I was like.. erkk…. Tape lah.. since tade movie lain nk di watch at that time.. so go ahead.. lgpon sbb dh lama tak jumpa sarah ngan nurul.. so I went to the movie without any high expectation…

Verdict : Surprisingly I enjoyed the movie..I’ve learnt to love Musical movies after few attempt such as Hairspray and co.. eheheh..

The scene on the stage was nice too J.. enjoyed the songs too.. overall..if you enjoy musical movies, you might like this one too.. kalau anda tak minat musical movies macam cik nisa, jawabnya anda tido ehhehe :P…

===== ========= ========= ========
Off cinema movies…….

sessi menonton movie2 yang di borong dari jakarta ngan bandung… mostly movie korea… ku main amik je mana sempat… sebab murah…. ehehhe😛

Humming

Ouh sudah lama tak layan citer sedey… mmg tgk citer humming nih adalah sessi layan sedey sorang2 :P… menangis2… (oopsss).. kesah sepasang couple..the boyfriend macam dah bosan2 ngan girlfriend dia.. so sudah pk2 nk tinggalkan dia…. tp sebelum sempat dia tinggalkan girl tuh, girl tuh accident… uhuk uhuk… yang pelik nye.. sebelum dia dapat berita yang girl tuh accident, girl tuh lawat dia kat rumah dia.. padahal masa tuh kalo ikut2kan, the girl sudah masuk ER huhuhu …

Verdict : movie ni sesuai sangat kalau anda suka citer sedey…Appreciate your loved ones around you.. Jangan nanti sudah tiada, kite nk teringat2… alahaiii…

===========================
Lovers of 6 years

Apa jadi bila sesuatu kapel tuh has been dating for 6 years? in my opinion, dating for too long is a waste of time..yeah.. trust me…when you date someone for too long, you tend to be bored.. hmm talking from experience?? ntah lah..not as long as 6 years i guess… but still it was such a waste of time… oopsss… back to movie review..

Verdict : nothing much actually.. what i see was.. when you know someone too well, you tend to overlook…and people take things for granted…

===========================
Two Face of my Girlfriend
This is a comedy movie :)… about personality conflict in a girl…Double ehh.. triple personality… kesianlah mamat nih… masa memula dia kenal pompuan tuh, aahai inesen and bodoh2 je.. skali tiba2 bertukar jadi ganas and brutal….dah kene buli ngan girlfriend plak.. then after a while, baru dia tahu identiti sebenar pompuan tuh… dia create new identity sbb nk lupakan kisah hitam… org tersayang (bf) dia mati kat north pole ke ape pole tah sbb nk selamatkan dia….so the true identity of this girl actually adalah seorang perempuan yang bijak …..reseacher berjaya….hmm sad thing how sadness can consume people…

Verdict : Funny in the beginning.. the movie starts to be a bit mellow in the middle towards the end..when the new guy have to let go of the other personality of his girlfriend ( he knows the sweet innocent girl named Anni which is the created personality yang tidak boleh di kekalkan), it was such a sad scene… macam watching your loved ones mati .. tp you can still see the person in person.. just that the person will no longer know you… sob sob…

===========================

okayyyyyy.. last but certainly not the least… Drama…!!
Smile Pasta

actually sudah lama tak mengikuti perkembangan drama2 korea or taiwan kat tv tuh…bila ada masa.. which is usually the weekend, tiba2 tertengok plak drama taiwan yang cuteee sangat.. drama ni pon dah lama nk ku tonton.. dr memula dia pasang kat 8tv tahun lepas.. sampailah dia dh pasang ulangan kat 8tv lagik.. baru ku dapat tgk sket2..

last2 sbb tak sab nk tunggu tiap2 weekend, last2 mintak adikku belikan dvd kat pasar borong johor.. ehheh murah wooo..so sudah marathon menonton drama ni mlm hari raya haji… bersama girlfriend adikku (bolehlah kan :p)….

tak tido satu mlm sbb menonton drama eehhehe….Needless to comment too much…if you enjoyed Full House (korean drama), then you will surely enjoy this too….

verdict : mmg my kind of drama… sweet romantic comedy….but too much of this kind of drama sometimes lead to loneliness hahhaha :P… oopss… terlebey sudah…. ladidaaa..

===========================

okaylah.. that’s all for now.. compact update org kata ehehhe….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: