uri ilgi

Stories I would like to share

pe cer?

on March 5, 2009

herm… ape nk citer? rasa kawan2 rapat pon cam mesti dh bosan sbb asyik citer yg sama je sejak 2-3 minggu nih.. eheh :)… kisah jiwa kacau… kisah tak kisah sudah.. mende aa aa yg banyak sgt kisah??

ntah…senang citer.. tade sape nk mintak supaya hati serabut kan?πŸ™‚ … tp satu baiknye bila serabut2 nih.. ku rasa cam satu je tempat mengadu.. “Yang Esa”.. huhuh… mudah2an cepat2 lah lega hati niπŸ™‚ ..Β  tak kisah lah ape hujungnya.. redha je..Β  malas mahu pikir panjang.. rasa dlm 2 minggu ni pon cam puas plak berair mata.. mende yg takleh nk citer kat sumer.. tak pernah lak sedey sampai berhari2… cam alahai… minggu lepas masa mood swing tak tentu hala.. wahaa.. sambil wat keje pon leh cam tiba2 bangun.. then terus g surau.. huhuh… kacau sgt kepala.. adoih… susah bila benda yg di luar kawalan :)…jadi satu cara je.. doa…amin……

so skang ade sket lega.. perangai aku.. bila dh puas sedey2 nih.. dia jadi lali.. then dia bina dinding… agak2 cam sudah bahaya.. kite lari… huhuh… bila ade dinding… sumer tindakan kite bataskan.. sebab?? i take that as my defense mechanism.. sbb i am fragile in this case… don’t trust ppl that much.. don’t trust my self especially… huhuhuh.. anddd.. i take decision to step back.. huhuh … sebab rasa tade confident… bila rasa tade confident, bakpe nk carik penyakit kan? nanti sendiri gak layan sedey huhuhu… yg di cita tinggi menggunung.. kenapa mesti cita2 tinggi menggunung? ermm.. tapi tak pernah pon dlm hati terbayang yg satu hari kita akan menyimpan impian utk sesuatu yg susah nk gapai… huhuhuhu.. :(…. lumrah… org cakap.. tade dream.. tade aa results.. tp kalo dream tak di sertakan ngan confident pon… tade guna jugak…

ade yg paham ke ape ku merapu2 nih? kalo paham.. bagus lah.. kalo ade suggestion.. leh je bagi kat aku…πŸ™‚.. kalo tak paham.. tape lah.. andaikan je anda tak baca ape yg ku merapu2…

i have a new determinationπŸ™‚.. cari jalan to improve.. huhuh.. hope everything goes well.. buat masa nih.. biasa aa.. sabar je lah ;)….

aminnnn……..


2 responses to “pe cer?

  1. baizah says:

    erkk.. ni mcm frust nonggeng je ni… sabar… x semua kita nak tu kita dpt… have to wait until we met someone yg really meant for us…

  2. ehehhe.. baizah.. nk kata menonggeng.. tak jugak.. tapi mmg agak down aaa 2 minggu nih.. ehhe ni baru ok sket :)… tape.. i’ll take it as another phase of my life ahahah.. pengalaman baru ehehhe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: