uri ilgi

Stories I would like to share

addicted?

on March 29, 2009

this mownink went for another fitness activity in kiara park.. but today Alone :p.. fitness companions ade hal plak.. so due to unavoided circumstances, since i said by hook or by crook i need to have a jog this morning, and so i went😀.. hari ni dapat dua round naik bukit.. wee hee… 1 round then jalan ke keter yg kejauhan amat, g amik air and some money ahahah… then patah balik, one more round, which i can say more to walking then jogging, then yippie, habis jugak 2 rounds aahahha… cuaks.. sbb mlm smlm sudah overdose food :P… tiba2 melantak nasik lemak ahahaha…

so pagi nih, kaver back, yippie, managed to get 10k steps in 1 mownink.. hihihi..

okeh… saje nk wat entry tak membina… :P… ouh berlari ngan lagu sedey mmg besh HAAHHA.. again note to self, kene g beli mp3 player.. tak kisah aa cikai2 pon jadi… nnt nk  melawat lowyat lah.. ehehhe

pics-0092


4 responses to “addicted?

  1. baizah says:

    tingat zaman aku jog ngan nisah and amie kat ttwangsa or dekat tmn metropolitan kat sebelah mrr2 tuh… uhuh.. miss that so much…

  2. sarah says:

    wah…dah ada ektibiti baru skang nih…patut laa sonyap jo😛 alaa beli je mp3 biasa2 je…sarah bli hari tuh..sj nak guna time nek tren…klu tak silap RM30-50 je around that.

  3. baizah, taman metropolitan tuh beso tak? skang ni takleh aa nk ajak puan bayzee jog skali ehehhe😉

    sarah : tu lah, mmg bajet nk beli mp3 player cikai2 je.. nk buat teman jog hahaha… pakai hp baterry tak tahan lama sgt… hri tuh ebrangan nk beli PSP.. skali PSP dh naik harga semula haha.. so kene aa tangguh niat murni.. maka nk beli mp3 murahan ehehhe

  4. baizah says:

    besarrrrrrrrrrrrrrrrr sgt2… bet sgttttttt… ala yg taman yg org main layang2 time ptg tu yg sebelah mrr2… try la g.. aku skang ni exercise ari2 naik turun tangga 4 tingkat aje la.. sbb opis aku x ada lif… uhuh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: