uri ilgi

Stories I would like to share

ape mo update?

on November 25, 2009

hmm bosannye kan.. title pon dh menunjukkan kebosanan melampau :P…

nuthing much.. smlm sudah ngan jayanya menumpahkan hampir secawan Hot Mushroom soup yg kononnye ku nk minum utk bekpes.. tumpahan sudah dengan jayanya di tumpahkan ke atas baju,seluar dan sedikit ke atas meja opis ku ini… boleh kata, ektibiti menumpahkan mende mmg bukanlah luar biasa bagi diriku ini.. sampai colleague ku sudah wat statement “ni kalo setahun sekali tk jadi, tak sah!” ehhehee.. but this time, tumpahnya manyak atas suar ngan baju… so… Panasssss…

so akibat aksi separa stunt nih, ku sudah pergi ke toilet dan membasuh baju dan seluar.. nasiblah baik seluar kaler itam, so eventho basah pon, tk nampak :p…

akan tetapi, bau mushroom soup tidaklah dapat di hilangkan…. adoihlahh…. bila masuk opis dengar seluar yg basah, sudah sedikit sojukk sbb suar basah and opis ni without the seluar basah pon mmglah dh sejuk, so with the seluar basah, bertambah2 lah sejuknye😛..

on the different story plak, smlm g jusco members sale kat OU.. tk banyak sgt mende kalo nk banding masa members sale b4 this… so ended up buying a pair of jeans ngan tshirt murahan utk jogging session.. nasib baik agak pokai, kalo tak, maybe dh sambar Forest track suit yg cumil ituh😛.. ehhehe

anyway, itu je lah kot.. petang nih ade angan2 mo jog jog kalo tk hujan….

adoihhhhhhhh badan dh berat.. dah berat,.,, dah beratt.. :p


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: