uri ilgi

Stories I would like to share

Oraen kanmaniyeyo~~… Sudah lama tidak bertemu..

on June 25, 2010

wahaa… sudah sangat sangat lama tak mengupdate blog…. nak kata atde masa, tak jugak.. infact, ada sangat banyak masa… woowooww.. tapi tade mood nk or malas nk menaip kot..

so what’s new? err.. nothing much.. Result KLPT dah diketahui.. itupon bukan nampak dengan mata sendiri, tapi “panchangnim” call bitau dia dh tahu result ku.. (bley?? :p)… how was it?? err.. alhamdulillah.. tapi sikit terkilan bila dapat tahu salah satu soklan je..so makes up the total mark 196/200… nothing much to brag cos it was basic exam only..

on the other hand, i finally made the effort to search for the page to apply for scholarship to study in korea.. and to my dissappointment, max age for undergrad student is 25 only :(… so there goes the hope to apply for language course in korea.. huk huk.. :(…

then, i have a peek for requirement for master programme..apparently, the GPA requirement is not that high…. (menyesal lagik :(… ).. cos the closing date was early of may… adehhh… tu lah, masa org sibuk2 apply, kita dengan rendah dirinya tammo tgk requirement, sbb mikirkan result degree kite teruk :(… alaaaa… adeh adeh.. tape.. ade hikmah.. insyaAllah..

miss panchangnim Ym tadi, inform ade programme untuk kelas bahasa anjuran kementerian pelancongan.. kursus 5-6 bulan.. then dapat sijil boleh jadi tourist guide untuk korean tourist… wahhh!!!!!… excited semula.. bukan excited ape, excoted sbb nk blajo 6 bulan free.. waaaaa…tapi full info belum ada lagik… praying.. praying… i really want it.. huk huk…

so, since i basically missed the few chances to study abroad (berangan lebey :p).. maka dapat dlm m’sia pon jadik aa.. waaa.. i really really want it…

aside from language related news, this coming sunday i will be running 10Km in the KL marathon 2010.. wahaa… trening tak cukup… then keje mlm pulak the night before the race.. .. i really hope, mlm before the race, tak banyak case utk di attend, maka leh tido… huhuhu.. 10 km weh 10 km.. wuwuwuwu..

wish me luck..

p/s : esok(eh jap gik) nk gi seoul garden bersama cik sahab… nk makan daging panggang… nyam nyam.. lapo.. huk huk..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: