uri ilgi

Stories I would like to share

Adoihh… Dear kitties

on February 24, 2011

image

image

Dear kitties.. Kenaoalah ko amik port tempat pintu rumah nk berak or kencing…. Letak dlm cage wat muka kesian…. Tp bila lepas je korang melepas ek.. Huhu


4 responses to “Adoihh… Dear kitties

  1. Marina says:

    alalalalaaaa…cutenye…tapi yg tak cute part port tu ler…sama kes dgn kucing kat umah…mcm adehhh….

  2. marina says:

    hi kak..
    saya ada tips untuk kucing..
    akak ukur ekor dia dengan lidi ataupun stick, patahkan ikut kepanjangan ekor dia.
    lepas tu, pacakkan dekat litter box dia tu.
    InsyaAllah nanti dia pandai buang kat situ..
    sebab saya pernah amek stray cat, so buat la macam tu.
    xpayah ajar, dia terus membuang kat situ..๐Ÿ™‚

  3. ehhee.. tq.. ade dengo gak org tua2 cakap hehe.. tp tak wat pon.. sbbnya kitties tu sementara je kat rumah nih.. dh balik perak dah pon kucing2 tuh hehe.. anyway thanks for dropping by and commenting๐Ÿ˜€

  4. marina : ehheeh.. mmg pon..:D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: