uri ilgi

Stories I would like to share

Ouhhhhhh malu!!

on April 26, 2011

Kenapa?? Sbb sudah jatuh mcm nangka busuk depan bunch of guy colleagues and the sandal putus tanpa maaf dan peluang utk diriku.. Ouh ouh.. Dan my colleague sudah ambilkan getah n sandal sudah diikat seketika utk menantikan waktu pulang (lepas dinner)..

Full details? Ask me personally if u wanna know details with effects and funny face expressions😛

p/s  : saya maluuuu… :’-( :”>..
p/s lagik : hahhahaha..


8 responses to “Ouhhhhhh malu!!

  1. juanita says:

    huhuh……sure mesti ada rasa macam nak buat pengsan2 kann🙂

  2. hahahaha.. tak lah kot.. tp mmg lepas tu tersipu2 malu ahahha

  3. Siti Aishah says:

    ehem…siapakah hero yg tolong ikat getah tu? 😛

  4. ahahahha.. dia tolong gi mintakkan getah kat makcik kedai je.. bukan ikatkan getah ek.. malu ai ahahaha

  5. Siti Aishah says:

    huh? susah tul nak carik yg gentleman skang ni. huhuh

  6. ahhaha.. tapi dia g amik getah pon dh kira ok utk ai.. sbbnya takkan lah nk soh mamat2 ikatkangetah kat kaki.. malu lah ai.. dah lah malu sbb jatuh gedebuk hahaha

  7. lynderq says:

    saman kedai kasut n kedai makan tu!

  8. ahahhaha.. tak cukup glamer nk main saman2 nih😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: